Alla(s) kan zumba!

Idag går det som en dans – vi har dansat zumba på jobbet!
På våra onsdagsfrukostar bjuder vi ibland in spännande gäster och den här veckan var det dansläraren och personlige tränaren Carlos Wedin som hälsade på och lät redaktionen testa den populära träningsformen zumba.
Möblerna röjdes snabbt undan från pentryt som förvandlades till ett dansgolv. Jag fångade sex stilstudier i zumba:Lägg gärna märke till vår snygga Allas-tröja med texten ”Allas – steget före”. Fast just i det här sammanhanget var det inte så lätt…

Jag hann också prova på några steg och det var faktiskt riktigt kul.
Och det säger inte lite när det kommer från mig – en inbiten dansmotståndare som brukar tycka att fötter är gjorda för att gå på, rakt fram utan en massa onödiga snedsteg och piruetter.
Men man är inte sämre kvinna än man kan ändra rytm… zumba kan jag nog tänka mig att testa igen.
Så se upp – jag kan dyka upp på ett zumpapass nära dig. Akta tårna.

Senaste kommentarer

  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…
  • Shino: Hhahahah, stackars dom som har tatuerat in sitt stjärntecken. Nu blir det definitivt förvirrat .

EtiketterAnnons