En del av mitt hjärta…

… kommer alltid slå för min blogg charlotte.nu och framför allt för er som velat följa med på resan. Som varade i drygt fem år.
Härliga tider, strålande tider. Men även de roligaste äventyr har ett slut och nu är det dags att tacka för mig och lägga bloggen på hyllan.

Och jag blir ju inte helt puts väck – jag och Gunilla fortsätter att göra Tjejsnack tillsammans med er läsare, vilket är fantastiskt kul! Min senaste Tjejsnack-krönika kan du läsa HÄR och på onsdag kväll i nästa vecka lägger vi ut min nya krönika här på hemsidan.

Missa inte heller att upptäcka våra nya duktiga bloggare! Idag har Anette Frennessen premiär på ”Gröna glimtar” som jag ska följa med förhoppningen att kanske, kanske få lite grönare fingrar – eller bara njuta av att läsa om Anettes blomstrande kunskaper. Även Maria Wigurs nya blogg ”Vilse i vikten”, som startade i förra veckan, har redan hunnit bli en viktig favorit!

Men för mig är det alltså dags att släcka och stänga. Godnatt bloggen, ses inte i morrn…
… men kanske en annan dag, man vet aldrig.

Senaste kommentarer

  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…
  • Shino: Hhahahah, stackars dom som har tatuerat in sitt stjärntecken. Nu blir det definitivt förvirrat .

EtiketterAnnons