En riktig docka

Nej, det här är ingen docka – det är en levande tjej. 15-åriga Venus Palermo som gör allt för att se ut som en docka.
Hon använder speciella kontaktlinser, bleker håret och ägnar mycket tid framför spegeln med puderdosor och tyllklänningar.
Många förfasar sig över den här trenden och docklooken, som kommer från Japan, bland annat den här reportern som intervjuar Venus och hennes mamma – utan att försöka vara direkt objektiv…

httpv://www.youtube.com/watch?v=M46sQ_oboZc

Mamma Margaret däremot verkar ha en cool attityd till dotterns utseende. Och jag tror faktiskt det är rätt väg. Hur knäpp och lite creepy Venus än kan tyckas se ut, ska man nog inte läsa in mer i det än att det är ett mode och en stil ungdomar experimenterar med.
Jag har själv sett… intressant ut under vissa faser i tonåren. Till exempel när jag ung&stolt traskade runt i enorm skatbofrisyr, upptuperad halvvägs till himlen, kombinerad med svart läppstift. glittersprayad militäroverall och rosa stövlar. Wow, vad läcker jag kände mig – speciellt när jag passerade tanter som snörpte på munnen och ojade sig över dagens ungdom… som nu själv har blivit dagens tant och bytt om till en något mer diskret klädstil.

Senaste kommentarer

  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…
  • Shino: Hhahahah, stackars dom som har tatuerat in sitt stjärntecken. Nu blir det definitivt förvirrat .

EtiketterAnnons