Hon väntar på honom!

Män gnäller över att de måste vänta på kvinnor som gör sig i ordning. Fel!
I verkligheten är det män som tar längst tid på sig att piffa sig visar en ny brittisk undersökning. Män – 81 minuter om dagen. Kvinnor – 75 minuter.
Exempelvis duschar män längre, rakar sig längre (trots att vi ofta rakar större och fler kroppsytor) och velar mer när de ska välja rätt kläder.


Om vi ändå ska vända upp och ner på fördomar och könsroller så visar det sig även att det är män som är mest intresserade av att gosa.
I en annan undersökning visar det sig att 32 % av kvinnor inte gillar att bli omhållna och kela i sängen – utan gör det bara för att mannen inte ska bli ledsen eller sur.
75 % av kvinnorna erkände också att de gjort en ”hug and roll”- manöver – att de håller om mannen tills han somnat och sedan rullar över på sin egen sida av sängen.
36 % av männen sade att de var svältfödda på kramar – medan kvinnorna hellre bara vill sova, eller kolla Facebook…


Sen finns det även de som klamrar sig fast vid gamla mönster och tror att karlar fortfarande är grymtande machogrottmän. Till exempel en kanadensisk färgfirma som bytt namn på vissa färgnyanser för att locka till sig fler manliga kunder.
”Benvit” har döpts om till ”Ölskum”.
Och ”Lexington Park” har blivit ”Smutsiga strumpor”…

Senaste kommentarer

  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…
  • Shino: Hhahahah, stackars dom som har tatuerat in sitt stjärntecken. Nu blir det definitivt förvirrat .

EtiketterAnnons