Idoler – med och utan sångröst

Varje år försöker jag stå emot halvhjärtat – men så sitter man fast i Idol igen och vet att fredagsmyset kommer att tillbringas med juryn, Jidhe – och en klase mer eller mindre mogna talanger. Denna säsongen håller jag tummen (andra handen måste vara ledig för en regelbunden chips-inmatning) extra för Linnea, Olle och Jay.

Men ibland är det inte de med bäst röst som blir mest älskade. Eller de med bäst uttal. 2008 sjöng Valentina Hasan en sång i Bulgariska Idol som skulle varit Mariah Careys ”Without You” men blev ”Kenn Lee” i Valentinas mycket personliga tolkning:

Trots att hon inte gick vidare öppnade folk i hela världen sina hjärtan för Valentina, över 20 miljoner tittade på hennes klipp på Youtube och hennes Facebook-grupp fick flera tusen anhängare.
Och några lektioner i engelska senare gjorde hon även efterlängtad comeback i Idol och sjöng inför en vild och hänförd publik:

Ha en trevlig helg med eller utan sång!

Senaste kommentarer

  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…
  • Shino: Hhahahah, stackars dom som har tatuerat in sitt stjärntecken. Nu blir det definitivt förvirrat .

EtiketterAnnons