Lilla snigel akta dig – annars blir du ansiktskräm!

Ibland är det svårt att bli glad för andras skull. ”Sniglarna är nöjda med sommaren” stod det i tidningarna. Jaha, kul för dem, men det finns många som inte har huset på ryggen som inte är lika förtjusta i regn.

Min hämnd är att jag smetar in sniglarna i ansiktet! I några veckor har jag använt ett nytt ”mirakelmedel” för huden – den här snigelkrämen. Som påstås ge ung och slät hud. Har inte märkt någon skillnad än – men förändringen går kanske av naturliga skäl i snigelfart…

Senaste kommentarer

  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…
  • Shino: Hhahahah, stackars dom som har tatuerat in sitt stjärntecken. Nu blir det definitivt förvirrat .

EtiketterAnnons