Mitt skrivbord del 1: Tisdag 13.57

Titta på den här röran. Något måste göras. Något måste hända. Någon måste komma hit och svinga sitt förtrollade fespö och kvittra fram en magisk trollformel: ”Luta dig tillbaks Charlotte, du behöver inte göra nått, snart är röran din ett minne blott.” Eller – suckåstön – måste jag börja röja i högarna själv… 

Löfte: Senast på fredag eftermiddag ska jag kunna se skrivbordsskivan igen. Med bloggen som vittne  – mitt skrivbord ska aldrig bli sunkigt igen!

Senaste kommentarer

 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…
 • Shino: Hhahahah, stackars dom som har tatuerat in sitt stjärntecken. Nu blir det definitivt förvirrat .

EtiketterAnnons

 • Haha det måste ha varit en syn för gudarna att se den inspelningen!
  Sambon lyckades skrämma mig rejält för några år sedan. Jag satt och tittade på en Halloweenfilm och han gick ut och mixtrade med proppskåpet så att hela lägenheten helt plötsligt släcktes ned, mitt en splatter-scen.. Gissa vem som var livrädd 😉

 • det var klokt tänkt.. men jag tror också att om man inte är nöjd? med sig själv (fast man har två starka ben, ett frisk hjärta och friska lungor) så blir man det ändå inte det av att smalna av näsan lite eller spruta upp lite botox i ena kinden. bygg en personlihet istället och var en glad människa som utsrtålar gläde och på så sätt skönhet

 • Härligt härligt! Vad ska du hitta på ikväll då?

 • admin

  Angelica: Ikväll ska jag förtränga hur rörigt mitt skrivbord är, titta på DH och äta massor av choklad…

 • okej:) jag älskar choklad!Mitt stora lass:D

 • HAHAHAAHA, det är alltid bra att sätta lite press på sig själv och publicera ett sådant här inlägg, då blir det liksom gjort. Jag kollar dig *fniss*

  KRAM

  Jenny

 • Visst är det tragiskt? Jag vet inte varför jag egentligen plågar mig med att titta på kläder i den prisklassen. Fast, man kan se det som konst kanske. Inte har man råd att köpa det mesta av den konst man ser på heller.

 • Hej!! Kul att hitta hit! Nu ska jag kika runt lite !
  Tina =)

 • admin

  Jenny: Tack för att du håller ögonen på mig – all extra press behövs!
  Tina: Kul att du kunde komma! :-)Hoppas du gillade kiken.
  /Charlotte