Tack för mig!

Tänk att det redan har gått en vecka till, tiden går verkligen fort när man har roligt. Och det har varit jätteskoj att blogga här på Charlottes sida – vad glad jag är att det blev en vecka extra. Tack för alla era kommentarer!

Nu lämnar jag, om än lite motvilligt, över blogg-stafettpinnen till min kollega Gunilla Hedenby och ser fram mot att läsa om allt trevligt hon varit med om i sommar.

Själv börjar jag uppladdningen inför Madonna med att grilla med några vänner ikväll. Och i morgon bitti kliver jag på tåget till Göteborg. Vi är fem glada tjejer som åker tillsammans, vi har bokat ett stort hotellrum som vi ska bo i allihop. Det kommer att bli superkul!

Jag önskar er en riktigt trevlig helg!

Senaste kommentarer

  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…
  • Shino: Hhahahah, stackars dom som har tatuerat in sitt stjärntecken. Nu blir det definitivt förvirrat .

EtiketterAnnons