Trött på att klippa band…

Åh, vad jag hatar dem! De där små slinkiga irriterande banden som sitter fast vid varje ärm i nya tröjor man köper. Antingen gluttar de fram i tid och otid, ligger och skvaver mot huden eller så måste man komma ihåg att klippa av dem.
Här är helgens skörd av mitt extraknäck som bandklippare (slå en pling kungen om du behöver en sommarvikarie):

Ja, jag vet att det är en bagatell egentligen – men är det verkligen helt omöjligt för butikerna att komma på en bättre lösning så att kunden slipper bli kinkig på sitt nya plagg innan man ens hunnit använda det?
Och vad heter förresten de små hala rackarna…? Galgsnören? Hållauppe-snoddar?

Senaste kommentarer

  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…
  • Shino: Hhahahah, stackars dom som har tatuerat in sitt stjärntecken. Nu blir det definitivt förvirrat .

EtiketterAnnons