Värst på tv!

Det räcker nu, Fabian. Jag. Orkar. Inte. Mer. Står du i din röda slipover och skriker om galna priser en gång till så ska jag likt Scarlett O´Hara stå med knuten näve mot en blodröd solnedgång och svära vid Gud att aldrig gå in på Siba igen.

Jag kanske tittat på teve för mycket i helgerna men det finns reklamfilmer jag verkligen stör mig på.
Förutom Fabians gapiga värld så klarar jag inte av Vings nya slogan heller:
”Ett annat land.” Det känns alldeles för vagt för att jag ska våga boka en resa. ”Vi tar dig till ett annat land”. Jaha. Vilket då? Nordkorea? Det känns inte så semester även om det rent geografiskt ligger i annanlandet.

Det finns mycket tråkig och jobbig reklam – men den här röstades fram som den mest populära svenska reklamfilmen. Minns du Åke?

httpv://www.youtube.com/watch?v=UdU352-9MD4

Senaste kommentarer

  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…
  • Shino: Hhahahah, stackars dom som har tatuerat in sitt stjärntecken. Nu blir det definitivt förvirrat .

EtiketterAnnons