Vem tar hand om min korv?

Världen första ”degis” har öppnat – ett hotell för surdegar i Stockholm. Där kan folk lämna in sina surdegar när de åker på semester. För 200 spänn i veckan blir degen ompysslad av proffs.

Blir nästa grej ett ”korvis”? För den nya stora mattrenden är att göra sin egen korv. Man kan till exempel gå en korvkurs på Taylor and Jones:

Och jag är säker på att det finns någon som vill lämna in sin lufttorkade salami på ett ”korvis” där någon charkuterist går runt och klappar ömt på de små korvarna… för det är inte mycket dummare än ett ”degis”.

Senaste kommentarer

  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…
  • Shino: Hhahahah, stackars dom som har tatuerat in sitt stjärntecken. Nu blir det definitivt förvirrat .

Etiketter



Annons

  • Maria Wigur

    Eller varför inte för ett Happy meal…Håller minst ett år. Kolla här: http://www.hurlangeoverleveretthappymeal.se/

  • Charlotte

    Maria Wigur: Tack för tipset, ska kolla in det! Och det kan säkert dyka upp ett ”burgis” så småningom också… 🙂