Alla fick medicin på bröllopet!

Det har varit tekniskt strul här idag så jag hinner bara lägga ut en kortis om helgens bröllop – som också är ett måbratips för alla som börjar känna sig lite höstdeppiga!
Så här såg mitt placeringskort ut i lördags:

En Starlet-tidning från 1976.

Inuti låg meny och allsångshäfte. Vilket jag upptäckte efter en stund när jag lyckades slita blicken från idolfotot på Björn Skifs…

Annons

Alla gäster fick en gammal tidning eller bok – och det var inte bara en kul idé utan också rena medicinen för själen upptäckte jag idag när jag läste den här notisen i Aftonbladet om att ”Nostalgi boostar din hälsa”. Att frossa i förr gör oss tydligen både gladare och smartare!
Och jag fick verkligen en rejäl nostalgitripp när jag satt och bläddrade i Starlet. Jag samlade på den i flera år och tror att det fortfarande finns kartonger i pappas källarförråd med alla tidningarna prydligt staplade.
Det var där jag hittade fräsiga modetips, suckade längtansfullt över romantiska serier, skaffade brevvänner, och läste melodramatiska tonårsdikter om hjärta och smärta…

Vad får dig att bli nostalgisk?

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Just nu att sjunka ner i soffan framför Dirty Dancing och sucka längtansfullt efter Patrick Swayze. Kände en klump i halsen imorse när jag läste att han dött, han var nog min första ”filmkärlek”.

 • Dofter får mig att bli nostalgisk! Inget annat än dofter kan så snabbt och totalt förflytta en till det förflutna.

 • Charlotte

  Tezz: Ja, det högg till när han försvann, tonårsidoler har en speciell plats i hjärtat.
  Katta & Doriz: Absolut – ett svagt stråk av till exempel en speciell sorts kakor eller björnklister tar en genast tillbaka till barndomen.