Allas kryss-special – dagen efter första dagen

Äntligen verkar det funka att båtblogga! Igår kväll var jag nära att hiva datorn överbord när tekniken inte ville som jag. Men idag lyser solen när vi glider förbi finska skärgården och allt ser ljusare ut.
Just nu sitter jag i ett konferensrum tillsammans med förväntansfulla Allas-kryssare som ska lära sig att binda kransar av vår blomsterexpert Karin. Mer om det senare.

Annons

Först tänkte jag visa lite av väd som hände igår.

Photobucket
Efter en vansinnesfärd med en taxichaufför som fick hjälp av en kompis att starta bilen och tutade sig genom stan i hundraåttio kom jag till Siljalines terminal. Där stod Johanna och Mikael och delade ut Allas-tidningar till passagerarna.

Photobucket
Så lycklig jag blev när jag såg min hytt – fönster! Och havsutsikt… inte helt oväntat.

Photobucket
Efter att alla slagit världsrekord i tillfixning träffades vi i Moonlight Bar och skålade in kryssningen med lite bubbel och hälsade Allas-kryssarna välkomna.

Photobucket
Sen blev det middags till havs med god mat och gott sällskap. Nya bekantskaper möttes över borden, här syns till exempel ståuppkomikern Anna-Lena Brundin som slagit sig ner tillsammans med några Allas-kryssare för att kalasa sig igenom en gungande trerättersmeny. Anna-Lena ska uppträda för oss i eftermiddag – mer om det sen!

 Photobucket
Och här är två trevliga Allas-kryssare, Eva och Lena, som jag och Mikael från marknadsavdelningen hade äran att få sällskap av under middagen.

Efter middagen var det dans till bland annat Black Jack – har jag hört. Då satt jag i Cigar Bar och slet mitt hår över finska nätverk… innan jag gav upp och lät vågorna gunga mig till sömns.  

Nu ska jag suga i mig Karins kranskunskaper och andra blomstrande tips som kanske kan göra mina svarta fingrar lite grönare.

Senaste kommentarer

  • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
  • Åh, goodiebags och kransbindnig, det låter ju som något för mig =)