Allas Kryss-special: Skrattar bäst som skrattar åt Anna-Lena!

 Photobucket

Galaxys passagerare är just nu en bedrövlig skara. Vissa håller sig för magen och har fått kramp, andra torkar bort tårar från kinderna. Och allt är Anna-Lena Brundins fel… hon bjöd på en otroligt rolig ståuppshow som fick oss att skratta oss halvt fördärvade. Ingen kvinna kan skrika ”Bussajävel!” som hon…

Annons

Jag har spelat in ett par videofilmer som jag tänkte dela med mig av till er som inte hade turen att vara med, men det ville sig inte… förhoppningsvis kan jag lägga upp dem imorgon när jag är tillbaka på fast mark.

 

Senaste kommentarer

  • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
  • Cia

    Följer resan…och vill definitivt se filmerna!