Ängel i träning

Om jag ska bli 100 % positiv på onsdag gäller det att börja träna på att ha sol i sinne och en ängels tålamod. Ikväll efter jobbet ska jag testa mig själv genom att besöka en skobutik.

I lördags hittade jag ursnygga reastövlar till halva priset.

Annons

Jag gick glatt iväg till kassan och langade fram min fyndstövel till expediten, som började vimsa omkring efter andra stöveln. En halvtimme senare hade hon letat, ringt sin chef, letat mer, ringt chefen igen och rivit ner en trave skokartonger – men inte hittat den saknade stöveln. Så jag blev ombedd att återkomma på måndag. Då stöveln ska vara hittad, förhoppningsvis. Om den inte är det ska jag försöka att tänka ljusa och positiva änglatankar – istället för att börja morra och kasta skor på expediten.  

Senaste kommentarer

  • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
  • 🙂 jag är en ängel….jag älskar skor,stövlar,thongs,sandaler,slipp-ins, ja, allt ska jag leta reda på den?

  • admin

    Pinglan: Dom hittade min stövel!/Charlotte 🙂