Är det en tidsresenär?

Kolla noga på kvinnan. Pratar hon i mobil – 1928!? Det mystiska klippet hittades nyligen när man samlade extramaterial till dvd-utgåvan av Charlie Chaplin-filmen ”The Circus”.
Folk passerar framför biografen där filmen har Hollywood-premiär – när kvinnan plötsligt dyker upp. Hon håller ena handen vid örat och ser ut att prata.
Rättar hon till en hårnål och pratar med sig själv?
Justerar hon en hörapparat?
Eller är hon en tidsresenär och pratar i en mobiltelefon långt innan de var uppfunna? Vad tror du?

Annons

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Anders

  Det är en fasinerande tanke. Mest skrämmer det mig att om detta är en kvinna från framtiden, så ser de inte sköna ut. Stora skor och grova i ansiktet. Mobiltelefonen är av mindre oro, faktiskt.

  För många, många år sedan, när jag sov förflyttades jag till en skogsdunge ur vilken jag klev ur och sedermera kom till en stad. Bilarna var gamla. Det var inte så många av dem. Jag plockade up sedlar och mynt ur min ficka. På sedeln stod det ”1905”. Jag beskådade ett byggnadsverk, som ej ännu var färdigställt och det påminde mig om den byggnad som nu finns idag. Jag befann mig i en rysk stad, troligen S:t Petersburg. Jag såg mig omkring och gick in i en restaurang. Matsalen var stor och i denna satt bl.a. en man som visste vem jag var. Han log stort och vänligt samt väntade sig att jag skulle komma. Jag log tillbaks, vände mig om till mannen jag fick soppa och bröd från och betalade honom med de gamla mynt jag hade i fickan. Efter måltiden gick jag ut igen och gick till en marknad ganska nära restaurangen. Då jag rest tillbaks i tiden (det visste jag om), tog jag försiktigt upp den mobila telefon jag hade med mig och tittade på displayen. Den visade signal, vilket gjorde mig mycket förvånad.
  Till höger, en bit upp på en trappa som gick utanför en byggnad och ledde till en större dörr, stod en kvinna jag kände igen. Hon stod och höll i en mobil telefon och pratade i den. Det chockade mig!

  Nå, det ter sig som tidsresor kan finnas, men inte på samma tidsaxel där vi nu befinner oss, utan där flera kommit överens att driva en verklighet, storslagen eller tillräckligt stark för att bygga en existens och därifrån ta sig vidare i livet.
  Tidsresor blir då att flytta mellan desssa verkligheter, och då inte röra sig på samma tidsaxel.
  Kvinnan med mobiltelefonen i ovan blogg är inte förvånande med bakgrund av min upplevelse.
  Jag kan dock inte avgöra exakt vad som sker, då jag inte varit där. Jag hoppas innerligt bara att framtidens kvinnor är vackra och grasiösa.

  Alla dörrar är ännu inte öppna.

  Anders