Är grannen en het&hårig varulv?


Igår var det Grannens dag. Och man undrar om extra många passade på att fira det med att kyssa grannen? För det verkar vara ett överraskande utbrett beteende – 4 av 10 har smackat till sin granne enligt en undersökning. På läpparna.
Andra grannar smackar till varandra med tillhyggen. I förra veckan läste jag om en grannfejd i Malmö där man börjat fäktas i trappuppgången med ett souvenirsvärd och ett paraply. Paraplyet förlorade.

Annons

Kanske pussandet ökar ännu mer om det flyttar in fler håriga karlar i husen. Lurviga män är hetast i vinter – nu ska alla karlar se ut som vildvuxna varulvar korsade med skogshuggare, med skägg, polisonger och brösthår som sticker upp ur skjortöppningen.
Vampyrerna får flaxa iväg och görmma sig, det är vargkillarnas tur att bli trendiga: de dyker upp på bio (Wolfman 12 februari!) och tv – och syns redan på modevisningar och i kändisvimmel.

Ansiktshår har blivit helt rätt: hakorna på David Beckham och Brad Pitt (här kan du RÖSTA vem som har snyggast skägg!) har redan förvandlats till djuriska snårskogar.

När jag var barn fick pappa ett skäggryck ungefär en gång om året och började odla, till mammas stora förskräckelse. Skägget brukade försvinna ganska snabbt, kanske hon smög upp och smygrakade honom på natten…
Men jag som har en rätt luden och skäggig karl hemma kan bara hålla med modeexperterna – hår är hot! Och snart är det ju dags för den skäggigaste typen av dem alla:

Tomten kommer att bli supertrendig i år!

Och är du osäker på om din granne eller kompis är en varulv kommer här några tecken:
* Hopväxta ögonbryn
* Luktar hö.
* Längre ringfinger än långfinger.
* Blårött blod.
* Ylar och grymtar vissa nätter.

Här är också ett exempel på att kvinnor kan ha klös i klorna – fast håriga får vi ju inte vara även som varghonor:

Gillar du håriga män?

Senaste kommentarer

  • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter