Avslappnad och osocial

hiding

SPA står för Se På Attan. Överraskningarna har haglat de senaste två dagarna.
Surprise 1: Sambon upptäckte att spa (frotté)rockar – så härligt att kunna par-spaa!
Surprise 2: Vi bjöds på oväntad show i baren när två sjukgymnaster på konferens plötsligt bjöd på ”vem är vigast”-tävling. Plötsligt sprattlade det ben i omöjliga vinklar. Vann gjorde en 61-årig sjukgymnast som grymt imponerande böjde kroppen som om den var gjord av modellera.

Annons

Nu sitter jag på jobbet igen. Avslappnad från topp till tå. Och kanske på väg att gömma mig under skrivbordet för att få vara ifred?
För en ny studie visar att vi kvinnor blir mer sociala ju mer stressade vi är. Vilket borde betyda att vi blir mer osociala när vi kopplar av…
Män reagerar tvärtom, och blir mer isolerade och tysta under stress.

Hur man än blir är det skönt med egen tid att varva ner. En ny presentidé kommer från den svenska designern Cecilia Dreyfert som gjort ett ljus som brinner i exakt en timme; Time Present. Ljuset är format som en diamant och ligger i en sorts juvelskrin för att visa hur värdefull tid är.

CeciliaDreyfert_Photo_nr2_DavidLundberg_p

En vacker tankeställare. Men man behöver ju varken köpa speciella ljus eller åka på spa för att hinna ifatt sig själv. Det är ju så lätt – och så svårt – att unna sig att sitta ner en stund och bara vara.

Senaste kommentarer

  • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter