Brandkvinnor – ett hot?

Ikväll får jag heta gäster – brandmän! Dom har bjudit in sig själva på hembesök för att kolla att man har brandvarnare och prata brandsäkerhet.
Bra initiativ tycker jag. Sambon och jag fick välbehövlig eld i baken igår kväll och satte äntligen upp den nya brandvarnaren som ingick i brandskyddspaketet jag köpte genom jobbet. Och jag ska passa på att fråga var man egentligen ska förvara en brandfilt – jag anar att nerstoppad i en låda på gästtoaletten inte är helt korrekt.

Annons

Brandmän förresten… det kanske är brandkvinnor som kommer. Hade varit extra kul. Kanske finns det tid att prata lite om den uppflammade Ulf Brunnberg-debatten.
I en intervju i Slitz har ju skådespelaren sagt att han inte tycker kvinnor ska få jobba inom räddningstjänst:
”De orkar ju för fan inte ens dra brandslangen. Att gå in i en brasa med en kvinna är liksom inte samma sak som att göra det med en karl”
Då vill man ju helst dra en gammal brandfilt över sig…
Speciellt när man inser att Ulf inte är ensam om den åsikten – och att den delas av män som är brandmän! Läs här: Kvinnliga brandmän hotar gemenskapen!

Senaste kommentarer

  • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter