Busig soffa och skräckinjagande skåp

Hoppas helgen varit trevlig! Själv har jag spenderat ett par dagar på Blocket eftersom jag behöver ett snyggt skåp där jag kan gömma undan barnens leksaker, pärlor, pysselböcker, målarfärger med mera. Just nu ligger allt detta utspritt lite mer öppet överallt i vardagsrummet…

Annons

Att leta efter saker på Blocket kan vara riktigt underhållande! Bland annat hittade jag en annons om en 2-årig soffa. Med tanke på att jag själv haft 2-åringar hemma så undrar jag lite hur den soffan är. Spiller den och kladdar (på sig själv)? Behöver den titta på Bollibompa klockan 18 varje kväll? Vill den dansa och spela instrument på hög volym mitt under VM-fotbollen? Nej, jag tror jag står över, det var ju ändå ett skåp jag skulle ha.

Dock tror jag att jag hoppar över det bestade skåpet jag hittade. Sist jag kollade så var en best en ”varelse med skräckinjagande utseende och uppträdande”. Inte riktigt vad jag var ute efter…

Några andra av mina Blocket-favoriter är:

Killen som säljer sin motorbåt på grund av vattenskräck, eller är det frun han är rädd för?

Killen som vill hämnas på sin syster, med en elefant.

Och klassikern – killen som först tvingas sälja sängen. Och kort tid därefter soffan.

Ha,ha – ja, man kan verkligen ha roligt på Blocket. Har du sett någon tokig annons? Skriv gärna och berätta!

Senaste kommentarer

  • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter