C-string eller S-string?

Idag kommer Allas nr 38 ut – där jag bland annat skrivit om nya tortyrtrosan C-string. Ett ”hårdiadem” som kläms fast på fel ställe. Som tur är verkar plagget bli ett praktfullt fiasko. Men visst är det skrämmande att någon ens kommit på idén. Och fått den godkänd på något affärsmöte: ”C-string sa du… ja vad sjutton, kvinnor är så korkade att de säkert går på det också!”     

Annons

Nu finnns även en manlig motsvarighet, The S-string (Slev-strängen). En idé för den händige mannen som http://stationsvakt.blogspot.com bjuder på utan upphovsrätt, det är bara att rota i kökslådan och börja böja.

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Nilla

  Ett sådant underbart mode! Min sambo (som försökt intressera mig för sådana där små strängar till underbyxor utan framgång) känner så sexig och manlig i sin soppslev.
  – Jätteskön, när man vant sig vill man inte ha något annat, säger han.
  (Alltså. Jag tror det är det han säger, det är ganska svårt att uppfatta orden mellan vrålen, snyften och stönandena)

 • Haha bra denna manliga variant på s-string! Jag har den kvinliga varianten bara på min blogg. Undra om min sambo skulle ta på sig en s-string 😉 ?

 • Hej och tack för kommentaren! Roligt att se att jämställdheten kommit så långt att killar också kan få plågas med osköna underkläder 😉