Den här mannen vill ha dig!

Programledaren Rickard Olsson söker tjejer. Inte för egen del (vad jag vet) utan till sitt frågeprogram Vem vet mest?”. Det är mer än dubbelt så många män som anmäler sig. Så nu är allmänbildade tjejer extra välkomna! Är du sugen på att tävla om 10 000 kronor kan du ANMÄLA DIG HÄR.

Annons

Det är konstigt det där. Varför är så många tjejer rädda för att visa att de är smarta ljushuvud? Jag är inte bättre själv. Det räcker med att spela Buzz med närmaste familjen så blir jag ett dallrande nervknippe med svettiga handflator och magvolter. Är det något slags duktigflickasyndrom? Eller kanske ett dåligpojkesyndrom – att vi blir oroliga när vi kunskapsklår en karl för att vi vet hur kinkig och gnällig han blir då…

Dagens adventsfilm – lite kalendernostalgi (fortsättning följer imorgon):

Hade du vågat ställa upp i ett tv-frågesportprogram?

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Cia

  Men… Jag kan nog inte vara med… Du skriver att bara hälften som anmäler sig är kvinnor… 50% är hälften… det betyder av 100 som anmäler sig så är 50 kvinnor och 50 män… vart brister det?

 • Charlotte

  Cia: Tack för att du är så uppmärksam! Nu har jag ändrat… mer än dubbelt så många killar skulle det ju vara. 🙂