Den som spar hon har – disken kvar

Många suckar över att det ser ut så här efter att de lagat mat. Jag är oförstående.
Jag trodde att alla gjorde som jag brukar göra: undertidendiskar.
Alltså att jag passar på och diskar grytor, vispar och annat jag är klar med medan jag håller på och lagar maten och något ska stå och puttra eller fräsa.
Då är det bara tallrikar, glas, bestick och serveringsfat som är kvar att diska efter maten.

Annons

Och vill man effektivisera ytterligare och inte ens diska tallrikar så finns det här knepet:

Senaste kommentarer

  • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter




  • Nillas Trädgård

    Här är det sambon som lagar maten och jag som får ta disken…

  • Charlotte

    Ännu större anledning att införa undertidendiskning – då blir det knappt något disk kvar till dig att ta hand om… 🙂

  • Lotta

    Jag tror att undertidendiskning är ett kvinnligt fenomen. Då gör man ju faktiskt TVÅ saker samtidigt (att den ena sköter sig själv räknas inte) 😉

  • Charlotte

    Lotta: Där tror jag du slagit huvudet på spiken – det kan säkert vara en kvinnlig effektivitetsgrej. 🙂