Det är sjuka tider

Folk faller som sjuka furor runt mig. Än är det ”bara” förkylningar som däckar dem – men snart väntar vintervärstingarna: Influensan och Vinterkräket. Jag är mest rädd för Vinterkräket – speciellt nu när de ska ändra sjukskrivningsreglerna och man bara får stanna hemma om man är död. Ska jag sitta här och kräkas på mitt kontor? Det har jag inte gjort sen jag blev lunchförgiftad av en dålig leverpastejmacka och fick tag i papperskorgen i sista sekund. Men man ska väl vara proffsig som programledaren Eva Nazemson och kasta upp, torka bort och jobba vidare med ett leende:  http://www.youtube.com/watch?v=m20TSyaEEHc             

Annons

   

   

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Hon var fenomenal själv hade jag legat som ett sträck på golvet och garvat ihjäl mig…

  Men nu håller jag på och motar olle i grind när det gäller min 7 veckors förkylning.

  Verkar som att jag fått en långprenumeration på förkylningen..

 • admin

  Anki: Visst är hon imponerande – eller någon sorts notorisk fontänkräkerska som är så van vid det att det blivit som att nysa… /Charlotte