Det heter faktiskt näsa!

Klappjakt och trängsel gör inte oss julsnällare. Jag ska ut och börja leta julklappar i helgen och den idén lär jag väl inte vara ensam om. Tyvärr.
Har man inte möjligheten att shoppa mitt i veckan är det bara att vässa armbågarna, fokusera och vara beredd på att komma hem lite fattigare, lite surare och med ett och annat blåmärke.
Folk blir gärna en aning stingsliga efter att ha knuffats runt i ett varuhus flera timmar i för varma jackor och för högt blodtryck.
Jag är inget undantag.
Speciellt störd blir jag på de som bara stannar framför en helt utan förvarning så man krockar in i deras rygg. Detta beteende borde vara strängeligen förbjudet!
Och härmed varnas alla abrupta tvärnitare – gör du så framför mig i helgen och jag har köpt något hårt paket kan du få en överraskande klapp av mig…

Annons

Till och med barnens humör påverkas av julrushen och kan bli lite tjuriga fast de fått träffa tomten. Se bara på de här två killarna som surnat till och blivit lättirriterade…

Hoppas alla får en härlig helg med eller utan julklappsjakt – vi ses på måndag!

Senaste kommentarer

  • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
  • Är det inte märkligt, att julen som skall vara ljusets och kärlekens högtid faktistk drar fram de värsta sidorna hos oss? Egentligen undrar jag om vi alla är är drabbade av en masspsychos, och vad som krävs för att ta sig ur den. Varje år tänker jag; ”i år skall jag inte” och sen får jag så dåligt samvete att jag ändå måste… Gaaah, kan vi inte stryka hela december ur almenackan istället?

  • Charlotte

    Gitte bortbytingen: Håller med om att det är svårt att bryta ”måste”-cirkeln, speciellt runt jul. Tänk om vi alla skulle ta ett djupt kollektivt andetag och sätta ner oss ner och ta det lite lugnt – då kanske den bortskrämda julefriden skulle våga tassa in igen?