Dum, dummare, traskare…

Vad är det med folk… dumheten når nya höjder i sommar. Årets nya trend bland folk som har mer i plånboken än mellan öronen är att traska. Vilket betyder att man beställer in något dyrt, som en flaska champagne för femtusen spänn, och sedan reser sig och traskar därifrån utan att dricka den. För att man kan. Vara superkorkad.
Innan var det vaskning som gällde, att man lät kyparen hälla ut champagnen i vasken. Vad blir det nästa år tro? Får jag föreslå maskning – att de bortskämda spolingarna växer upp och ligger och vrider sig som maskar av ångest när inser hur dumt de betett sig.

Annons

En annan ny trend som gör mig djupt orolig över att många verkar hängt upp semesterstängt-skylten i hjärnan: Hemmatatuering. Först läste jag fel och trodde det stod hennatatuering. Men inte. Folk väljer att bli tatuerade, för evigt, hemma vid köksbordet av någon amatör med IG i teckning som köpt en maskin på Tradera. Det är ungefär lika klokt som att bli gaddad av Tabita:

httpv://www.youtube.com/watch?v=Yd2NqeTO1oo

Senaste kommentarer

  • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter