En helkväll på akuten


Om någon undrar varför det inte blev en tävling i fredags så är svaret att jag låg och sov. Efter ett ha raglat hem vid fyrasnåret på morgonen. Inte från nattklubben utan från akuten och raglande av trötthet…

Annons

Stackars sambon fick en allergisk chock av vaccinsprutan och fick åka ambulans dit. Allt gick bra till slut, men sjukt otäckt var det.
Jag är ingen vidare Florence Nightingale. Blod är bäst bakom huden, det räcker nästan med en skvätt ketchup för att jag ska få dåndimpen. Som tur är finns det riktiga rejäla systrar som vet hur man tar hand om sjuk karl. Jag vill tacka all fantastisk vårdpersonal med den här lilla lasarettlåten:

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Ann-Louise

  Hej Charlotte!
  Stackare är han helt ok nu?
  Tur att både jag och dottern bara fick ont i armen.
  Hälsa honom och ha det bra
  Kramar
  Ann-Louise o Sigge

 • Charlotte

  Ann-Louise: Hej! Inte riktigt återställd, men förhoppningsvis är han snart som ny igen. Skönt att höra att ni klarade er undan utan större besvär. Jag ska hälsa honom! Ha det gott själv! Kram Charlotte

 • Cia

  Som sagt det där vaccinet hoppar jag över… fast mest för att sticka inte är att tänka på.

  Hoppas sambon mår mycket bättre nu. Jag antar att han hoppar över spruta nr 2…

 • Hua… det finns ju bättre sätt att tillbringa en kväll på. Hoppas han är bättre nu då.

 • Charlotte

  Cia: Tack, han mår bättre. Och något mer stick är nog inte aktuellt nä…
  Linda: Jag kan tänka mig ett och annat roligare ställen än akutens väntrum. Tack, han är i betydligt bättre skick än för några dagar sen i alla fall.

 • Men fy, vad säger du?! Riktigt läskigt! Hoppas både du och han återhämtat er 😉

 • Usch va’ otäckt! Hittills har alla jag känner bara blivit ömma i armen & inge’ värre, men så idag hör jag om din karl och en kompis dotter som blev riktigt dåliga… 🙁

 • Oj! Vilken tur att han klarade det. Allergiska chocker inte kul. Var med om det på en kompis i gymnasiet. Hennes hals började svälla. Med sos i radion i taxin åkte vi med poliseskort i rekordfart genom stan. När vi kom fram kunde hon inte längre andas. Så medans jag står bredvid skär de hål i halsen på henne och stoppar in en slang. Det var det värsta jag sett i hela mitt liv! Så nära att hon dog. Och varöfr? Troligtvis skaldju, eller glutamat.
  Hoppas din sambo hämtar sig och blir pigg snart!