En prillig trend

Jag tog hoppasteg till jobbet imorse. Det var klockan tidigt f.k (före.kaffe) så det berodde definitivt inte på någon vårysterhet eller spring i benen.
Det var för att inte trampa i allt skräp som gömts i snö och dykt upp i tö. Marken var strösslad med allt från hundhögar och fimpar till snabbmatsförpackningar och kondomer (hur hamnar de mitt på en gångbana…)
Och en massa snuspåsar.
Kanske jag gick i Martin Timells fotspår…

Annons

Martin är nu inte bara härskaren av hemmafix och byggfuskarnas fiende. Nu har han även gett prillan ett svenskt ansikte i programmet ”60 minutes”. Han blev intervjuad av självaste Lesley Stahl om att snus blir allt vanligare i USA, allt fler amerikaner stoppar upp konstiga kuddar under läppen. Här är ett klipp från programmet:

Jag har bara testat att snusa en gång och förstod aldrig grejen, men jag är väldigt förtjust i ordet snus. Framför allt när det upprepas många gånger med amerikansk brytning. Och utrycket snus-use är inte mindre än helt snusationellt underbart!

Har du snusat?

Senaste kommentarer

  • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
  • Jag kan inte förstå hur någon kan stoppa in någonting som luktar så vidrigt i sin mun…
    tycker inte alls om snus!!!