Ett stort sommarmirakel har hänt!

Sommar och värme får mig att göra konstiga saker. Som att stryka kläder. Resten av året står strykbrädan i ett hörn av sovrummet och suckar sorgset varje gång jag går förbi och nonchalerar den totalt.
Men på sommaren får jag lust att ta på mig blusar och klänningar och annat sånt som kräver tillplattning.
Igår kväll strök jag alltså ovanstående blus – vilket inte ens syns nu framåt eftermiddagen.
Det ser ut som om jag jobbar med något mer fysiskt än att sitta vid en dator – typ cirkusartist som rullar runt i en manege åtta timmar om dan…

Annons

MEN – det stora sommarmiraklet är att jag haft denna blus på mig i snart en hel dag och jag har INTE SPILLT på den. Än.

För mig är vita kläder och fläckar något som hör ihop och oemotståndligt dras till varandra inom fem sekunder efter påklädandet. Nu har det gått flera timmar och jag har ätit yoghurt med jordgubbar, druckit kaffe, ätit lax med chilisås – och ändå. Inte ett stänk. Inte en fläck.
Mystiskt värre.
Jag återkommer med rapport om jag klarar mig tills läggdags. Ska äta grekisk sallad ikväll, en hal tomatskiva och det är kört…

Hur länge brukar du klara att ha vitt på dig innan det sitter en fläck?

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Köp en trisslott! Jag är glad om jag tar mig utanför dörren innan första fläcken landar…

 • Haha.. nån timme.. sen är det nån snygg fläck framtill…. sååå irriterande.

 • Jag har ganska mycket vita kläder… och klarar mig för det mesta bra. Peppar, peppar…

 • det brukar gå fort att söla på sig och jag antar att det gjorde det för dig efter att du skrev detta…det brukar ju vara så typiskt!!

 • Ju nyare plagg desto kortare tid. Rekordet ligger på nån minut…

 • Åsa w

  ha ha jag kan inte ens köpa vita kläder tycker jag får fläckar redan i påsen:)

 • Har städat jag med,åt både kommun och landsting under sommarloven.Har faktiskt funderat på att anlita städhjälp,om ingen har tid att hjälpa oss alltså.Vi flyttar 1:a aug,mannen jobbar borta en hel del och jag hoppar på kryckor.Kanske inte har något val.Har aldrig gjort det förr,men då är det nog en annan sak.Lägenheten är tom då de kommer.
  Vita kläder?En halvtimme,max,är de helvita på mig haha 😛