Farliga tv-serier…

Jag kanske blev hjärntvättad i helgen – av vänner. Eller jag känner ju inte dem egentligen, men brukar ändå hänga med dem ibland… på tv.
”Vänner” är en av de tv-serier som en amerikansk journalist, Ben Shapiro, anklagar för att hjärntvätta tittarna i en ny bok.

Annons

Serier som enligt Shapiro sprider vänsterpropaganda i smyg är bland annat:
Vänner – sägs underminera tradtionella familjevärderingar.
McGyver – påstås sprida negativa budskap om skjutvapen.
Gänget&Jag –  anklagas för att ha dolda budskap om att vara emot Vietnamkriget.
MASH – anses förespråka pacifism.
Sesam Street – anklagas för att hjärntvätta små barn genom att ta upp ämnen som skilsmässa och fredliga konfliktlösningar…

Herrejösses, man vet inte om man ska skratta eller gråta.
Jag är rätt säker på att författaren inte gillar Seinfeld heller… men det gör jag. En ny kul grej är att Seinfeld startat en hemsida där han varje dag lägger ut tre tv-klipp, gamla och nya. Beroendeframkallande roligt att hälsa på där – sidan HITTAR DU HÄR.

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Ladynova

  Läser in din blogg. Kika gärna in på min blogg om du har lust 🙂
  Min blogg handlar om Livet runt 30: Att vara ung kvinna i dagens samhälle med allt vad det innebär, ska man leva ”enligt mallen:skaffa kille, förlova sig, gifta sig, skaffa barn, köpa radhus osv” eller ska man leva sitt egna liv och följa sin inre röst, den behandlar att göra karriär, vara ute i svängen, mode, shopping, psykologi och relationer, psykisk ohälsa, min väg tillbaka från utbrändheten och ett liv fri från ångest.

  ladynova.blogg.se