Farligt jobb – men någon måste göra det…

Det farligaste jag upplevt som reporter på Allas har nog varit alla kakor och tårtor som snälla människor bjudit på när jag kommit hem till dem för att göra en intervju. Livsfarligt för midjemåttet, men i flera år stirrade jag faran i vitögat och mumsade tappert i mig fika på längden och tvären.
Allra farligast brukade det vara att intervjua norrlänningar. Ju längre norrut jag åkte på mina reportageresor desto mer gästvänliga blev folk. En gång när jag var i Kiruna vankades det trerättersmiddag följt av en hembakad tårta som det stod ”Allas” på i spritsbokstäver. Ett minne för livet som jag fortfarande skyller på när blixtlåset är trögt att få igen…

Annons

Andra reportrar har det betydligt äventyrligare på jobbet – i den här filmen råkar tevereportrar ut för allt från att bli biten av en orm till att stå för nära en snöplog…

Senaste kommentarer

  • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter