Fast mark under fötterna igen

Så var jag tillbaka på landbacken.
Tack alla som var med på Allas VIP-kryssning på Silja Lines Galaxy för en supertrevlig tur! Hoppas det blir fler chanser att göra om det.

Tekniken verkar däremot trivas bäst på torra land, så nu går det att visa en videosnutt jag tog under vår krönikör Anna-Lena Brundins ståuppshow. Tyvärr är ljudet inte det bästa och strålkastarna får Anna-Lenas ansikte att se något spöklikt ut (hon var lika snygg som vanligt!) – men ni får i alla fall en liten uppfattning om hur kul vi hade…

Annons

Jag önskar alla en riktigt mysig helg!
Min plan är att snart glida hem och fredagskraschlanda i soffan. Det har varit en kul vecka, men sjön suger som bekant. Och min kropp känns rätt utsugd på ork just nu. Då gäller det att fylla på ny energi. Jag ska ligga som en urladdad mobiltelefon och vila tills jag blivit uppladdad med ny energi (=Godis&Film).
För på söndag gäller det att ha nya kulkrafter – då ska jag se Big Comedy på Konserthuset i Malmö. Sju komiker på en kväll… nog bäst att börja smygfnissa redan på morgonen så man inte får fnitterkramp eller sträcker en skrattsena.

Vi ses på måndag – och glöm inte att vara med och tävla om nya deckaren ”Fyrmästarens dotter”:

Tävlingen hittar du HÄR.

Senaste kommentarer

  • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
  • Man behöver en superduper helg,ofta!Det har du minsann haft 🙂 Härlig Anna-Lena!Jag kraschade i soffan igår,vaknade där i morse!Hoppas du nu fått vila upp dig,kram!