Flicka vill plastikoperera sitt föl

nypony

Det här är 6-åriga engelska Maddison och hennes föl Diego. Diego ser lite annorlunda ut än andra föl. Han är född med en sjukdom som kallas ”Wry Nose Syndrom”.
diego2

Maddison älskar sin ponny och säger att ”Han är min bästa vän och jag bryr mig inte om hur han ser ut.” Men för att Diego ska kunna äta utan problem i framtiden försöker hon samla in 40 000 kronor för att fölet ska plastikopereras. Jag håller tummarna för att hon lyckas!

Annons
dimples

Däremot blir det tummen ner för en av de fånigaste plastiktrenderna som börjat härja. Allt fler kvinnor vill ha ”designade skrattgropar” – att kirurgen manipulerar cellvävnaden för att skapa konstgjorda skrattgropar. Mest efterfrågade modellen är att de ska se ut så här, som sångerskan Cheryl Coles.


Jag vill också gärna ha skrattgropar. När jag var i tidiga tonåren satt jag och min bästis till och med och stack oss med knappnålar i kinderna för att fixa gropar med lite amatörkirurgi.
Men lite vettigare har jag blivit med åldern och kan acceptera att om jag inte blev skapt med skrattgropar från början så klarar jag mig utan att bli efterskapt.
Dessutom gör ingreppet ont och kostar runt 6000 kronor. Inte mycket att le åt, så groparna hade inte synts ändå…

Senaste kommentarer

  • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter