Fråga någon som vet

Går du omkring och grunnar på något? Ta chansen och be Allas alla experter om hjälp. Tryck på ”Skicka en fråga” i kolumnen här till höger så kan du välja och vraka mellan advokat, barnläkare, doktor, dietist, kurator m.m.

Annons

Visst är det härligt att det finns folk som är experter på något? Själv är jag typisk journalist: kan rätt lite om rätt mycket. Mitt kunkskapslager är som ölskum, det flyter ovanpå och försvinner snabbt. Ofta är hjärnan full med små bitar av värdelöst vetande. Just nu simmar det till exempel omkring info som: topplistan över vad folk gör när det är reklamfilm på tv och vilken Maria Möllers favoritbok är.

Senaste kommentarer

  • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter