Från bröllop till rehab

Jag erkänner. Jag blev bröllopsberoende i lördags. Och lämnade knappt tv-soffan förrän brudparet valsat ut ur bild.Inte nog med det. Jag snyftade och snorade om vartannat med allt rödare ögon. Framför allt när Daniel höll tal, då hulkade jag loss så soffan hoppade och blev helt tokkär i Ockelbo-prinsen.

Annons

Nu känns det lite tomt och ödsligt. Huvudet är baksmälletungt och ögonen flackar av abstinens efter sidentyg, blomsterarrangemang, slupar och kalescher.Tror jag måste lägga in mig på bröllopsrehab. Isolera mig från kändistidningar och tv, kasta ut resterna av den kungliga chokladkartongen och prinsesstårtan…

Fast först måste jag visa den här lilla bröllopsfilmen med Vickan och Daniel som dansar loss:


Senaste kommentarer

  • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter