Från morgonrock till Mamma Mia

Om någon undrade var jag höll hus i igår höll jag till i mitt eget hus. Eller lägenhet.
Jag hade planeringsdag hemma och det är rätt mysigt att jobba i pyjamas och morgonrock vid köksbordet. Bredvid sin egen kaffekokare och sitt eget kylskåp. Och kunna ta en paus och titta lite på Doktor Phil eller Oprah.
Men jag skulle aldrig klara av att alltid jobba hemifrån. Jag känner mig själv och hon den där Charlotte har sina karaktärsbrister. Som att hon alltid skjuter upp saker om hon kan. Å andra sidan missar jag aldrig en deadline, så det hade blivit mycket slappande – tills kniven kom så nära strupen att jag hade jobbat dygnet runt tills det var klart.

Annons

Nu ska jag i alla fall bara jobba ett litet tag till. Sen väntar glögg och exotisk julbuffé här på redaktionen. Och sen bär det av till Malmö Arena där Allas julfestar vidare med att titta på musikalen Mamma Mia! Ska bli superkul!
Dessutom är det nu vetenskapligt bevisat att just Mamma Mia! har en positiv effekt på humöret. En engelsk studie har visat att publiken känner sig mer tillfreds och avkopplad efteråt.

Jag rapporterar imorgon hur glad jag blivit – och presenterar vinnarna i tävlingen om kokböcker och skivor. Vi hörs imorgon!

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Hmmm,som jag då,no caractära 😉 Sålde min crosstrainer,jag som så flott skulle träna flitigt,pyttsan.Men vilken dag ni får,ha det så trevligt,kram!

 • Britt

  Mycket trevlig föreställning i söndags eftermiddag. Synd bara att en del, alltid den just bakom mig, inte fattar att det de har framför sig är någon annans ryggstöd. Hur kul bli sparkad i ryggen ideligen? Och sen kom inte bussen som skulle tagit oss hem….

 • håller med om Mamma Mia! var och såg den med min mamma och en vän, och vi var rörande överens om den uppenbara feelgood-effekten 🙂 Helt underbar film som lyckas med konststycket att samtidigt vara underhållande, berörande och musikaliskt njutbar. Sen gör det ju inget att en av världens bästa skådespelerskor gör huvudrollen. Eller att en av världens bästa låtskrivarduos gjort musiken. Favoritscen: när Donnas väninna Tanya (Christine Baranski, född 1952) sjunger Does your mother know för uppvaktande fagre ynglingen Pepper (Philip Michael) 🙂

 • Ahhh ser fram emot när du skall presentera vinnarna.Ush vad avundsjuk jag blir på dug när du jobbat hemifrån!
  Nu blev jag sugen på glögg!Kramar!

 • Mamma Mia är bra! Hoppas du har haft trevligt på julfesten.

 • Har själv varit och kollat på Mamma Mia Musicalen här i Finland. Vilken stämning! Hela pupliken reste sig upp under de sista sångerna. Super!! Ha det så trevligt.

  Kramis,

 • Håller med, tråkigt att jobba hemma, jag försökte översätta en gång..