Fullkorn eller fulkorn?

Igår åt vi hämtpizza till middag och jag beställde den nya varianten med fullkornsbotten – för att det var måndag och jag hade börjat ett nytt och bättre liv igen. Sambon tog med vanlig botten. Nu undrar jag: hur kan fullkornspizza se exakt likadan ut och smaka exakt likadant som den andra? Borde inte FK-pizzan se lite grövre och gråare ut och smaka lite barkigare – så man fattar att ”det här är inte så gott, men nyttigt för mig!” Jag känner mig lika blåst som kvinnorna i Italien som köper dyra ”Antirynkpizzor” som är som vanliga pizzor med några extra grönsaker på.

Annons

Senaste kommentarer

  • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter