Ge ut en bok bums

Det sägs att alla har en bok inom sig. Men där inne blir den väldigt svår för andra att läsa. Ett nytt – och snabbt – sätt att ge ut sin bok startar på torsdag då sajten www.vulkan.se drar igång. Bakom idén står författarna Linda Skugge och Sigge Eklund och tanken är att hjälpa alla manus som fått nobben av bokförlagen att nå ut till läsare. Texterna som läggs ut på nätet ska gå att beställas som tryckta böcker för cirka 85 spänn stycket. 

Annons

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • det var faktiskt exakt det jag funderade över i lördags.. ”vi kan ju inte lägga dem i grytan, de lever ju de vill ju ut” kändes lite läskigt faktiskt, är annat på restaurang när man får de serverat på fat och slipper delta i processen

 • maja M

  Låter spännande. Tack för förslaget.

 • Hej!
  Tack för kommentaren hos mig. Trevlig när du dyker upp hos mig. Lite avundsjuk är jag nog på hur rent och fint det ser ut i din blogg. Har nog försökt med det, men det drar alltid iväg mot regnbågens alla färger. Kan inte låta bli det. Intressant det här med att ”ge ut en bok bums”. Ska kika lite på det. Fast det kanske inte är riktigt så enkelt. Man ska ju kunna formulera sig på rätt sätt också, precis som du gör. Så är det nog, alla har säkert en bok inom sig, kanske inte alldeles lätt att pränta det på papper.
  De tavlor jag målar är i olja, på duk eller masonit, spelar inte så stor roll. Helst stora tavlor.
  MVH Glitter

 • Hej igen!
  Du kanske har något tips på bra glasögon :-)) Har inte sett tidigare att du är reporter för Allas. Såg det nu! Ändå så tycker jag att jag har kollat, men observerade nog bara reklamen för Allas, och självklart ditt vackra för och efternamn.*L* nu känns det faktiskt lite fånigt. Tyckte ju det var lite konstigt att du inte länkade till några bloggar. Jag får lov att bli mer observant.

 • Vad häftigt. kanske man skulle ta och författa lite!

 • Smart! Jag har en manusskrivande kollega som jag ska tipsa om det!

 • Åh fan va skoj! 🙂 bra idé måste man ju säga.

 • Helt perfekt,med tanke på min påbörjade bok!

 • Jag läste om det i DN och jag får väl gå in och kolla in sidan, nu när du gjort det lätt för mig och länkat dit.
  Jag går en skapande skrivande utbildning just nu och det är väldigt intressant. Jag har ändå problem med att se om mina texter duger. jag känner att mina noveller inte är som de andras i gruppen, och det är svårt att bedöma om det är bra eller dåligt att ha sitt eget sätt att uttrycka sig. Jag skriver lite mer ”rockiga” texter än de andra och jag vet inte om det är bra. Men med hjälp av den där sidan så kan jag ju göra julklappsböcker till mamma och pappa om jag vill 🙂 2 läsare

 • Charlotte

  Maja: varsågod, hoppas det kan komma till nytta.
  Glitter: Jag tror inte det svåra är att hitta ett rätt sätt , utan sitt sätt. Att lita på sin egen skrivröst. Om glasögon vet jag inte mycket mer än att jag skulle behöva ett par själv – vad menar du med bra glasögon?
  Linda: Ja varför inte?
  Evans: Kul att tipset sprids.
  Sannaminaord: Visst låter det bra, det finns nog många bokpärlor som aldrig upptäcks av förlagen.
  Bitte: Vad spännande! Lycka till med fortsättningen av den.
  dentatuerademamman: Innerst inne handlar det ju om att vårda sitt unika sätt att uttrycka sig, samtidigt som det kan ge så mycket att få andras åsikter. När jag gick författarskolan i Lund lärde jag mig efterhand vad och vem jag skulle lyssna mest på, men det är svårt… Lycka till med dina rockiga texter, låter jättekul!

 • mmm… en bok vill jag ju ge ut. Människor har tjatat på mig i flera år att ge ut en bok av det jag skriver för byrålådan…

  Kanske är det dags nu?!

 • Charlotte

  Nina: Varför inte – det är inte mycket lättare för att andra att läsa vad man har i byrålådan än inom sig. Våga!