Genomskinliga killkläder – bu eller hurra?

I onsdags var vi här på Allas inbjudna till ett trendseminarium där Lotta Ahlvar från Svenska Moderådet berättade om aktuella trender.
Väldigt trevligt var det.
Och när jag kom hem bubblade jag entusiastiskt om allt nytt och hett för sambon.
Bland annat fick han reda på att transparenta/genomsklinliga kläder nu är modernt även på män! En seigenom-skjorta där allt från brösthår till navelludd syns genom tyget är vad som gäller för karlar som vill piffa till sig.
Sambon såg inte vidare entusiatisk ut…

Annons

Själv gick jag mest igång på den här saltsänkta trenden:

Tänk sjöhästar, snäckor, koraller, Lilla sjöjungfrun – och inte minst 50-talets Hollywood-drottning av konstsim och vattenshow Esther Williams:

Ha en jättehärlig helg! Jag ser fram emot att gå på bio och titta på Alice i Underlandet – och ser inte så mycket fram emot att tvätta soffklädsel… men så är livet, en påse grått&gott&blandat.

Senaste kommentarer

  • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
  • Definitivt ”bu”, låtom oss slippa navelluddet i sommar.

  • Jag föredrar nog kläder som döljer mer än de visar på män, kan bara tänka mig hur vissa skulle se ut i transparenta kläder uj uj uj…..
    🙂

  • ett klart bu! om man tittar på vad som finns i klädaffärerna så är de väl inte så konstigt att vi killar köper så lite kläder. de allra flesta killkläder är ju jättetråkiga :p om ja vore tjej skulle ja säkert köpa en massa kläder, men tjejer har ju så mycket mera att välja på. sen kan man ju undra vem som har hittat på att tjejkläder ska ha glada färger medan killkläder mest ska ha mörka och dystra :/