Gott nytt 1980!

På nyårsafton är jag bjuden på rolig fest hos en barndomsvän – och jag som alltid brukar bli lite nostalgisk runt årets sista helg kom att tänka på alla kul och mindre kul nyårsfester man varit på genom livet.
Extra kul har jag för mig att jag hade årsskiftet 1980-1981, som 17 år gammal discobrutta. Då såg det ut något i den här stilen (spana särskilt in killen som kommer loss på slutet – sånt orkar man inte längre…):

Annons

httpv://www.youtube.com/watch?v=yvfdtH-b97A

Men nu är det nytt år och nya tider. Jag lämnar discokulan och platåsulorna bakom mig och har hittat en lite mer uppdaterad nyårsblåsa på mellandagsrean, inte så illa för 399 spänn (på Mango) tycker jag:

Jag önskar alla ett riktigt gott nytt år!

Senaste kommentarer

  • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
  • Anonym

    Supersnygg!