Gratis flytthjälp!

Få gratis flytthjälp – utan att behöva tjata på dina vänner. Det låter som en dröm. Och för de som bor i Uppsala kan den bli sann.
Det är bara att slå en pling till studenten Artin som lagt ut en annons där han erbjuder sig att utföra fysiskt krävande arbete – som att flytta, gräva en grop eller bära en tvättmaskin – gratis.
Varför?
För att han tycker att det är roligare och mer meningsfull träning än att lyfta skrot på gymmet!

Annons

Fantastiskt. Jag är nästan sugen på att flytta till Uppsala för att få testa Artins superkrafter (han är 1.90 lång och hans styrka är ”mer än genomsnittet hos människor”.)

Men mest imponerad är jag över att han nog kommit på något riktigt smart.
De flesta tycker det är rätt trist att motionera och gör halvfesna försök då och då som aldrig varar särskilt länge (nu talar jag framför allt av egen erfarenhet).
Det kanske beror på att det gnager en känsla inom oss när vi går i en trappmaskin eller springer runt i joggingspåret: ”Det här är helt meningslöst!”
Men när Artin sliter med något som behövs göras ”tänker han inte på att det är träning han gör”…

Med denna nya insikt tar det emot mer än vanligt att gå till gymmet.  Men jag känner ingen som ska flytta ikväll och det känns lite framfusigt att gå runt på stan och fråga efter gropar att gräva eller börja spontanbära andras tunga matkassar…
Hjälp, jag vill vara till hjälp – och få snygga muskler!


Senaste kommentarer

  • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter