Håll koll på vad du äter Madonna!

Jippie – i helgen ska jag åka till Göteborg och se en av mina favoriter, Madonna! Men det är med viss tillförsikt jag ser fram mot konserten, jag hade nämligen en väldig otur sist det stod konsert på agendan…

Annons

Det var i vintras jag fick en underbar födelsedagspresent av min vännina sedan 27 år tillbaka. Hon bjöd mig till Stockholm för att kolla på Metallica och återuppliva gamla hårdrocksminnen från tonåren.

I mars åkte vi upp till Stockholm, en dag innan konserten för att hinna ladda ordentligt. För att riktigt komma i stämning åkte vi ut till Globen i god tid för att ta ett glas vin innan Metallica började spela. Jag hade precis fått mitt vin i handen och hittat en bra sittplats när en febril aktivitet utbröt. Alla pratade plötsligt i mobiltelefon och sprang fram och tillbaka och snart började surret i baren. Det är inställt!

Först trodde vi att de skämtade men när vi såg att folk började lämna Globen, vissa gråtandes, gick det upp för oss att det faktiskt var sant. Sångaren James Hetfield hade blivit magsjuk och var på sjukhus.

Det blev visserligen en ganska trevlig kväll (läs natt) i Stockholm ändå men tyvärr kunde jag inte ta ledigt när ersättningskonserten var så det blev ingen Metallica för mig…

Tydligen hade James Hetfield blivit matförgiftad, så nu skickar jag en liten hälsning till Madonna: Snälla, se upp med vad du äter – så ses vi på lördag!

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Förstår din oro – sonen såg Metallica i Köpenhamn nyligen och jag vågar knappt tänka på hur han hade reagerat om det inte blivit något…
  Själv föredrar jag lugnt lyssnande vid datorn. Sist jag var på konsert var i slutet av 70-talet när jag hoppade in som biljettmottagare ibland. Såg bland andra Frank Zappa, något som sonen är djupt imponerad av!

 • Kul!! Hoppas ni får trevligt.

  P.S.
  Äter Madonna nånting alls… hon tränar ju bara.

 • Cia

  Tja på de senaste bilderna av Madonna ser det ut som om hon inte äter alls, så du är nog säker!

 • Cia

  PS Gunilla… Zappa är jag också grymt impad av… Mest för att du stog ut 😉

  Nä, har en vän som i mina tonår guidade mig in i förståelse av Zappas lite udda musik.
  Undrar föresten hur många som verklige fattar vad han sjunger i sin ”för-massan-hit”? 😉

  Kan ofta höra Zappa ropa ”here Fido, here Fido” och så ser jag en Godzillastor pudel som delvis står i lågor vara på väg att invadera NY.

  Zappa kan få vem som helst att få lite galna tankar.

 • Säkert ingen risk för de bilder man sett så lär hon inte äta särskilt mycket! Önskar du får en trevlig lördag.

 • Marita

  Din lycko-ost..
  Då får du rocka för mig med.

 • Annika

  Som några redan har sagt – du ska verkligen ha otur om Madonna blir magsjuk av det lilla hon äter. 😉

  Hoppas att konserten blir bra!!

 • Anna

  Hej!

  Hade jag råd så skulle jag går på hennes konsert 🙂 För jag tro det kommer vara mycket bra!

  Här kommer en bra hemsida dalairama.com och handlar om horoskop men mycket mer på djupet. Den liger bra på googel sökmotor också 🙂

  ha en underbar fredag :-)!!!

 • Nejmen, jag måste säga att på en lokal österbottniska tidning i Finland (vasabladet) så stod det att Madonna kommer att äta abborrfileer från Molpe, och jag kan försäkra dej om att dom är en av dom finaste fiskarna så, härifrån Finaland kommer hon frisk, får vi ju hoppas 😀

  Synd detdär med Metallica ):

 • Showen är heelt fantastisk,var på megakonserten hemma i Helsingfors med lillsyrran i torsdags och jag svävar fortfarande på moln efter att ha sett min stora idol live:)Du kommer garanterat att få en toppen kväll:)

 • Var på hennes konsert i helsingfors, helt sjukt bra! Det finns nog bara en Madonna 🙂

 • Hej alla: Tack för era kommentarer, Madonna såg väldigt glad, frisk (och extremt vältränad) ut och det var en underbar konsert!

 • Toppen …med Queen of pop
  Madonna
  Coolt!
  hon äter allt …
  Den 16 /08 Fyller År
  Hipp Hipp Hurra
  Tårta hon ska äta !