Håll ögonen öppna med choklad

Vi är många ofrivilliga nattugglor som vill men inte kan sova. Såg att Magnus Uggla också har svårt med sömnen och byter sovplats upp till fem gånger på natt – en procedur som pågått i 20 år! Jag har den största sympati, men kan inte låta bli att säga som Doktor Phil: ”How´s that working for you?”. Kanske dags att testa en ny sovtaktik? Själv är jag jättedålig på att sova i perioder, pepparpeppartaiträ så funkar det rätt bra just nu med mycket rooiboste och gamla repriser av Sex and the City.

Annons

Trötta dagar kan man frossa lite extra på choklad: 45 gram choklad per dag kan bota kronisk trötthet påstår forskarna – och det receptet prövar jag gärna! Bor man dessutom i Ängelholm kan man få i sig sin chokladdos redan under middagen. På Premiär Pizza serveras Sveriges märkligaste pizza (enligt Aftonbladets läsare): ”Tamara” med chokladsås och glass! När ägaren får frågan vad gästerna tycker om pizzan svarar han diplomatiskt: ”Ibland tycker de om den.”

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Den pizzan skulle jag nog inte vilja äta…men chokladen som den är slukar jag gärna 🙂

 • Jag har aldrig problem med att somna, däremot med att bestämma mig för att gå å lägga mig. Dock känner jag mig nästan alltid trött. Choklad är dock inget för mig, det är ju inte gott! Choklad å glass pizza, hur kan man ens komma på tanken? En tjej jag pratade med beklagade sig över en kille som åt makaroner och bearnaise-sås, det förstod inte hon. Jag tycker att det väl inte låter helt konstigt. I samma andetag som hon framförde hur konstig han var så sa hon också ”fast jag har iofs ätit makaroner med chokladsås” ”men choklad är ju inte ens gott” tyckte jag och: hon höll med (!) ”..men jag hade ju ingen ketchup” Ja, vad kan man säga?

 • Jag sover dåligt i perioder, drömmer en massa tokiga drömmar och har svårt att somna om. Men choklad äter jag inte för det, gillar inte det specielt.
  Aldrig att den pizzan kan vara god!

 • admin

  Annchen och Pinglan: Nu förstår jag inte – ni tycker inte choklad är gott, hur menar ni då? Jag blir alldeles yr i huvudet av att försöka ta in tanken./Charlotte