Hälsa för halsen?

 

Det verkar förkylt för många just nu. Förra veckan låg jag nerbäddad hemma och försökte svälja igelkottar. Kanske mitt halsonda hade gått över snabbare om jag testat de här frestande huskurerna från nätet. Aldrig har det varit godare att mumsa medicin…

Annons

Marshmallowskuren: Värm stora marshmallows i 175 graders ugnsvärme i 3-5 minuter (inte i mikron!). Låt tre varma marshmallows åt gången smälta i din mun, svälj sakta och upprepa varannan timme. (Ska lena en öm hals.)

Läskkuren: Gurgla dig med valfri kolsyrad läsk. (Ska lösa upp slem i halsen.)

Snabbmatskuren: Ät friterade kycklingnuggets från snabbmatskedjan. (Ska skrapa av beläggningar i halsen.)

Chipskuren: Ät en hel påse salta potatischips. (Ska ta död på bakterier i halsen.)

Senaste kommentarer

  • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
  • Svälja igelkottar är ju inget bra. DÅ får du ju ont i halsen. Jag har två stycken små söta ungar under mitt förråd.