Handsken är tappad

Och så var det bara en kvar….
Varför hinner man knappt köpa ett par handskar innan den ena rymmer sin väg? Är handskar i grunden individualister som inte gillar att arbeta i par? Maken till den här måste ha startat sitt nya singelliv någonstans mellan min ytterdörr och busshållplatsen.

Annons

Om någon ser den fingra omkring på Malmös gator så hälsa att jag känner mig övergiven, och kall om vänsterhanden.

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • ojoj danshatare? Nu är vi nog fiender, en dansälskare som jag som lever för dansen har nog svårt att se en danshatare, men som sagt, smaken är som baken, delad:)

  Handskar är som strumpor, trivs bäst i sin ensamhet, de är nog bara inte gjorda för parlivet

 • Charlotte

  Charlotte: Mja, kanske mer dansanalfabet, jag beriper mig inte på det.

 • Jag tappar bort hela tiden; hanskar, strumpor och paraplyer! Man blir ju irriterad av mindre!

 • lilimor werre

  Tips!

  JAg köper alltid samma typ av handske. Dvs svart nappa vilket gör att jag när jag tappat en handske alltid har en reserv. JAg är en handsdrullare, lägger dem i knät i bilen och när jag går ut så ramlar en alt båda på gatan utan att jag hinner upptäcka det. Då har jag alltid en i reserv. Häromdagen insåg jag att jag endast hade 2 högerhanskar kvar så jag fick köpa ett nytt svart par.

 • maja M

  Jag letar efter min nya mössa. En röd med vita och svarta mönster på. Vantar försvinner också då och då och strumpor.

 • Hade en period när jag tappade flera vantar. Bl.a. en Lovika-vante jag stickat i slöjden, tog jättelång tid att göra den ju! …men sen hade jag ett liknande par vita stickade tumvantar som jag köpt för att jag tappat en… och så tappar jag en till… samma hand… kan man inte åtminstonde tappa den andra så man kan ha de omaka, men liknande ihop?

 • Charlotte

  Pinglan: Det är helt klart de tre kategoerierna som är värst att hålla reda på!
  Lilimor:Vilket bra tips! Det ska jag testa, jag ska spara min singelvante och köpa ett nytt, likadant par.
  Maja: Allt som går att tappa går att bli av med. Funderar snart på att häfta fast allt lös på kroppen.
  Annchen: Usch, så extra tråkigt att tappa något man gjort själv. Och visst borde man kunna tajma tappandet så man får ihop i alla fall ett par!