Häng din älskade runt din hals

Det senaste inom att smycka sig är att bokstavligen ha de man gillar riktigt nära. Här är två exempel:

 • Laby-rinth vill man få folk att upptäcka ”skönheten i vetenskapen” genom att sälja smycken med dna. Man får ett kit där man tar dna från insidan av munnen eller tungan på den man vill smycka sig med. Sedan förvandlas dna till kristaller och läggs i vätska i en behållare. På sajten har man idéer på vilket dna man kan samla i smycket: ”Älskare, bästa kompisar, mamma+dotter, pappa+son, du+husdjur, du+tre favoritdjur… möjligheterna är oändliga.” Man kan få ett halsband för cirka 1700 kronor.
 • Och här på LifeGem kan man förvandla aska eller en hårslinga till en diamant som ett minne av någon man förlorat, eller som en hyllning till någon man håller kär. Den billigaste diamanten kostar runt 15000 kronor.

Jag har varit inne och kollat och vet ärligt talat inte vad sjutton jag tycker om den här trenden. Å ena sidan finns det något rätt vackert i att att bära med sig den eller de man älskar tätt intill huden. Å andra sidan låter det… väldigt konstigt.

Annons

Vad tycker du? Skulle du kunna tänka dig att bära runt på någon annans dna?

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Ja gisses… Helt plötsligt hänger det väl där runt halsen på en, hur konstigt det än låter just idag…

 • Cia

  Jag tycker det låter charmigt och kärleksfullt så länge det inte flippar över t.ex. när någon går bort och man inte klarar att släppa taget. Men som minne OK.

 • Nej de jag älskar som finns i livet vill jag inte göra det med och de som passerat över till en annan dimension bär jag inom mig. Kramar…

 • oj, men han hänger ju där ändå 🙂

 • hehe, nä, inte någon annans – mitt eget isf…
  men jag såg det här nån gång att man kunde beställa en tavla med sitt dna, tyckte det var rätt snyggt, men var lite skeptisk till att få mitt dna registrerat nånstans – den svenska misstänksamheten?

 • Men jisses vad man hittar på!Mmmjaaa,why not?Orginellt ju hihi 😛

 • Trevlig helg!

 • såg det programmet på TV, hon hade visst gjort en diamant av sin hunds aska..eh..aningens morbitt tycker jag.