Har du hört att Charlotte…

Bästa sättet att bli populär att sprida positiva rykten om sig själv, påstår ny forskning. Folk litar mer på skvaller än egna erfarenheter när de ska bedöma hur någon är, stod det i en kvällstidning i går.
Underligt kan man ju tycka, men det underligaste var ett av enkätsvaren på frågan: ”Faller du för skvaller om människor?” En av personerna svarade så här: ”Nej, klädseln betyder mer. Har någon skejtarskor får man en bild av en person som gillar fart och fläkt.” 
Skejtarskor? Fart och fläkt? Tänker folk så? Jag är inte ens säker på hur skejtarskor ser ut.

Annons

Så nu är frågan hur jag ska göra om jag vill bli mer poppis. Antingen kan jag börja tissla och tassla om vilken förträfflig kalaskvinna jag är… eller så går jag omkring och visar upp mina nya mc-stövlar och hoppas att de ger en bild av en person som gillar full gas.
 
 

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • roliga idéer, jag ska nog köra på den om positiva rykten.. då kanske det dyker upp något roligt till helgen?

 • Charlotte

  Karin: Du kan ju sprida ut ett rykte om att du hört att det kommer att dyka upp något roligt i Karins liv till helgen…eller hur det nu kan funka?

 • Vad skrev du? Skejtarskor…jag är för gammal fattar inte ett dugg.
  Äh, vi får väl slänga in lite fina saker om oss själva när vi minglar runt i tillvaron.
  Du borde väl kunna få till det på jobbet? Själv kanske jag kan muta min hund med ett hundkex för att åka lite högre upp på hans lista, vad tror du om det?
  Ha det

 • Charlotte

  Maggan: Jag vet inte heller vad skejtarskor är exakt, men jag antar att det är skor man har på sig när man åker skateboard…?

 • Ahaaa,du kör mc?Eller åker?
  Syrran håller på att ta kort,har även köpt en hoj,nyss fyllda 42.Det är aldig försent.
  Ang.äggskalen,det är nog en lisa för själen att hålla på med lite sånt,konst och så.
  Jag stickade frenetiskt,innan atrosen och inflammationen i axlarna slog till.Det var så mysigt tyckte min man oxå,hemtrevligt när jag satt i soffan och stickorna slog lite lätt mot varandra.Kompisen gör smycken,det är hennes sätt att komma bort från vardags-tristessen.
  Men jag hänger med i vad du menar,absolut.

 • Ja det är sånna skor man har när man skejtar, dom är mjuka, lite bredare i modellen men annars som jogginskor (tror jag hihi)

 • Det finns en fejsfixargrej du kanske gillar,i min blogg ;o)

 • Jättesnygga stövlar, glömde det 🙂 skulle jag se dom så tänker man nog att personen gillar; mc eller hästar, fart och fara, lite sportig kanske…

 • HAHAHAHA jaa jag är ganska säker på att det inte var en pumpa;)

 • Hej!Ja,jag är ju barnsligt förtjust i presenter. Vid jul får man gömma paketen. Hittar jag dom kikar jag och ställer tillbaka. Det gick så långt att min dåvarande sambo började tejpa igen allt som en galning. Men då kom jag ju på att jag kunde skärar längs tejpen, kika och tejpa över. Hahahahah….

 • Har varit med om det.En japansk middag,så fint så man vågade knappt röra maten!

 • Tack för omtanken! Kram Sladdertackan

 • Wohooo så snygga stövlar!!!

  Jo, ”mina” trasselhjärtan ”snor” man ihop, både med tång och bara fingrarna 🙂 Skojsigt värre!
  Har blivit ett par till nu!

 • haha, jaa men visst, hon kan hon 😀
  Verkade uppskattad det där med Smillas vloggning så ja ska nog fortsätta med det lite då och då 🙂

 • Hej Charlotte,

  du som är så gullig och bjuder på dig själv, behöver nog inte sprida ngt skvaller alls. Tror jag helt säkert.

  Kram:)

 • Jag har hört att Charlotte är jättebra på att fixa frukost…. 😉

 • Madonnan

  Morgontittar in. Tassar ut.

 • Charlotte

  Bitte: Tyvärr kör jag inte mc (eller något annat än kundvagn ibland). Stövlarna är ren och skär modefejk för att försöka se lite tuff och trendig ut…
  Pinglan: Tack för uppdateringen om skejtarskor, ska briljera med denna nya kunskap när tillfälle ges.
  Madonnan: Tack! Jag ska nog inte välja skvallervägen. Och tack för titten!
  Annchen: Haha, fatta vilken grym prestationsångest jag har inför frukosttävlingen på måndag…

 • Jo jag har förstått det Charlotte lilla, men du, det lööööser sig. En udda grej är smörgås med makrill i tomat och skivat ägg. Kanske lite melonskivor eller vindruvor, nåt fruktigt att lätta upp det hela lite med? Jag återupptäckte päronkräm igen igår, det är gott! 🙂 Baka själv eller köpa, eller köpa och låtsas att man bakat det själv, det är frågan 😀 Lycka till! Jag ska också baka i helgen, ska bjuda på fika på kören på måndag. Eller ja, vad jag nu hittar på.

 • maja

  Ja, vad ska de säga om mig som nästan alltid går i fotriktiga skor och sandaler. TRÅKIG TRÅKIG NEJ NEJ. Och dessutom brukar jag ha en strumpa av varje för att en strumpa alltid försvinner i tvättmaskinen.
  En tokig kvinna….nej jag får nog starta ett gott rykte om mig själv först men hur gör man det? Ska man säga till sina bästa väninnor att de ska säga att man är en varm, festgalen tjej med massa roliga upptåg hela tiden. Klarar jag av att hålla den imagen levande hela tiden.