Har du också fel kökshandduk?

Det var korkat gjort – fattar jag nu. Jag hör till dem som har fnyst åt gamla trista kökshanddukar i linne och halvlinne. Har använt högen av linnehanddukar jag ärvt av mamma och farmor till städtrasor, och istället köpt moderna fräsiga och färgglada diskhanddukar i bomull.
Men nu har torkvinden vänt! Buntar med linnehanddukar som förut nästan var omöjliga att sälja på loppis och autkion börjar nu bli eftertraktade – och dyra. Under senaste tiden har priserna stigit till upp mot 1000:- per bunt.
En anledning är att allt fler inser att linne har överlägsen uppsugningsförmåga och är bäst att torka med.

Annons

Och jag får skylla mig själv när jag tittar på högen av håliga och fläckiga linnehanddukar som jag putsat fönster med istället för att torka disk med… det där med att kunna vrida klockan tillbaka hade varit en rätt bra grej att kunna, inte bara när man ska gå tillbaka till vintertid. (Fast i helgen är det framåt som gäller!)

Senaste kommentarer

  • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
  • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
  • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
  • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
  • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter