Har inte Zlatan förlovat sig med Alexandra?

Jag får nog ta tillbaka det jag skrev igår – det är nog dags för tvångströjan alldeles snart.
I alla fall kändes det så när jag vaknade idag.

Det första jag gjorde var att gå ut i vardagsrummet och slå på textteven. För att läsa om den stora nyheten:
Zlatans presskonferens där han presenterade sin nya fästmö, skådespelerskan Alexandra Rapaport. Dessutom var hon med barn!
Avslöjandet väckte minst lika mycket uppmärksamhet som när han magade in målet mot Ungern i lördags. Det konstigaste var att han inte nämnde sin gamla familj – Helena, Maximilian och Vincent – med ett enda ord!
Alla var helt chockade – tills det visade sig att alltihop var en bluff och en del av ett nytt konstprojekt skapat av Regina Lund

Annons

Till min förvåning fanns nyheten inte med på textteve.
Sakta sjönk det in att det kaaaanske kunde varit en dröm… fast jag var så hundra på att det verkligen hänt!
Kan det verkligen vara normalt att ha så snurriga och starka drömmar? Jag kollade ett drömlexikon på nätet och konstaterade att kändisdrömmar kan betyda att de representerar egenskaper som man själv behöver. Kanske jag har ett förträngt behov av bollsinne… eller var det nerverna inför bröllopstalet som spökade så jag drömde om människor jag omedvetet förknippar med självförtroende?
Eller så är jag bara knäpp…

Brukar du ha konstiga drömmar? Eller tro att din dröm verkligen har hänt efter att du vaknat?

Andra är bara väldigt väldigt söta när de ligger och drömmer:

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Hej Charlotte, vilken söt vovsing!

  Din dröm att det visade sig vara ett konstprojekt av Regina Lund låter inte helt otroligt faktiskt 🙂 Skulle nog kunna hända.

  Jag drömmer ofta om djur. En psykolog skulle väl säga att djuret symboliserar mig, står för någon egenskap jag önskar att jag hade eller har men inte visar, etc. I åratal, med en kulmen på 90-talet, har djur i alla former deltagit i mina drömmar. Ofta är det små gulliga saker, företrädesvis katter förstås 🙂

  I drömmen har djuren en självklar status som kommunicerande varelser på samma nivå som människor, ekorrar sitter med vid bordet och möter blickarna från de människor som är där, kommunicerar fast inte med ord, människor ”lyssnar” på dem och tar dem på allvar och det är inget konstigt med det. Ja, ungefär som i sagor kan man kanske säga, där djur, åtminstone ibland, är med och bestämmer, ges samma utrymme och handlingsmöjlighet som människor…

  I min värld HAR djur samma status och värde som människor, men tyvärr är ju inte samhället inrett utifrån det. Å andra sidan behandlar vi människor varandra inte särskilt bra heller.

  Men det var inte det jag tänkt berätta, utan om den här drömmen som jag hade natten mellan 2 och 3 september: en gammal kärlek var på besök och bodde i ett rum i mitt stora hus (ej där jag bor nu). Det var underbart att träffa honom igen. Själv satt jag mest o jobbade med ett radioprojekt i ett annat rum, där även två nära vänner befann sig. På kvällen skulle jag gå in och säga godnatt till gamla kärleken, vi kan kalla honom Mr X, och när jag öppnade dörren såg att min lilla pojke (har ingen liten pojke men i drömmen hade jag det) var därinne hos honom. De pratade och skojade, verkade ha kul. Mr X förvandlades plötsligt till Michael Jackson med håret i pippilottor. Jag tänkte ”nej jag tror inte på det där” (anklagelserna om sexuellt utnyttjande av barn), och lät pojken vara kvar hos ”Michael”. Sen ringde klockan och väckte mig.

  Vad tror du Charlotte?

 • Charlotte

  Birgitta: Visst är det spännande med drömmar! Din dröm om Michael Jackson/Pippi är nästan ännu konstigare än min Zlatan-dröm… jag tror inte jag vågar mig på att tolka den. Men jag kollade vad pippilottor betyder i ett drömlexikon: flickaktighet,lekfullhet och oskuld. Kanske en liten hjälp på traven?

 • intressant med pippilottorna! ja man kan nog hitta diverse stoff i den där drömmen… : )