Hela magen stormar

Konferensmage – jag trodde bara det var jag som fick det. Men efter två dagar på kurs gläntade jag försiktigt på problemet och plötsligt kom flera stycken andra personer ut ur maggarderoben och delade samma erfarenheter.
Det är något – oklart vad – med kombinationen sitta väldigt länge på något obekväma stolar + mycket kaffe + mycket mineralvatten + eftermiddagskaka som = uppblåst mage á la spärrballong och rejält magknip framåt kvällskvisten.
Efter lite experimenterande tror jag att det kan vara bubbelvattnet som är den största boven i mellangärdsdramat. Och att en sockerchockskaka till eftermiddagsfikat kan ha en viss lugnande effekt – möjligtvis suger kladdet åt sig bubblorna och stillar det oroliga maghavet lite.
Forskning på detta negligerade område efterlyses!

Annons

Men nu är det helg och jag ska byta ut konferensmagen mot en lös och ledig mage, redo att fyllas med lördagsgodis och annat gott. Som ett gott skratt när man ser den här roliga filmen. Aldrig har namnet Stefan uttalats med så mycket småländsk besvikelse i rösten

httpv://www.youtube.com/watch?v=R3CHR14ARZ8

Trevlig helg så ses vi på måndag!

 

Senaste kommentarer

 • Isak Kristensen: kan du trolla med en stor svart sopsäck som är stor med mej snälla
 • imran khan 69: Nice dresses would like to see my wife wearing in dance parties and flirt.
 • Josefine: Vet inte riktigt om jag har en fobi men med tanke på mina reaktioner så brukar jag säga att jag har det....
 • Pierre: Pinsamt är Cougars och män som söker lycka via materiella ting. Att istället för gymkort åka skateboard vid...
 • Bilus: vad heter Evas Blogg???? länka gärna…

Etiketter
 • Nina

  All kolsyra i bubbelvattnet kan göra även den bästa mage helt ur slag.
  Tro mig jag vet.

 • Charlotte

  Nina: Tack för att du delade med dig, då var jag kanske inte helt fel ute med bubbelkopplingen. Men det måste nog till ytterligare något element för jag dricker bubbelvatten och kaffe typ varje dag på jobbet, utan att få konferensmage…

 • Makalöst rolig video!

 • Annika

  Skrattar så jag gråter!